Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

onsdag 5 mars 2014

Massor av växtstöd

Växtstöd från Kullagården är sååå bra! Jag har testat dem i trädgården i många år nu och de är så "trogna"! Jag vet att det är ett konstigt ordval men de är trogna! De står, år ut och år in, på sin plats, utan att visa några tecken på att ge upp. De är tillverkade i stabilt rundstål som inte är ytbehandlat utan får rosta sig naturligt brunt. Det finns en del som inte gillar rost men själv tycker jag att det är så snyggt. Rosten smälter utmärkt in i en grön omgivning men det är faktiskt lika fint i en vit trädgård.

Jag har väldigt många stöd i trädgården och vid något tillfälle funderade jag över om det skulle bli för mycket, när jag stack ner ännu ett stöd. Jag var lite orolig för att trädgården skulle se ut som en byggarbetsplats. Det gjorde det INTE! Det är fascinerande med dessa stöd, trädgården verkar kunna svälja hur många som helst!
Jag tror att det beror på att de är så stramt utformade. Det är inget "krusidulligt" med dem. De är eleganta och funktionella!


Jag är stolt över att få vara återförsäljare av Kullagårdens växtstöd!

http://www.kullagarden.net/


Kullagårdens blommor som inte vissnar.


2 kommentarer:

  1. Alla dina växtstöd är fina och i synnerhet blommorna som du visar. Dom har jag inte sett tidigare. Jag har ju en händig man som fixar våra växtstöd så jag behöver inte köpa så många. Ha en fin helg/Carita

    SvaraRadera
  2. Ja, de är fina de där blommorna!

    Han är en tusenkonstnär, din man! Väldigt praktiskt att en sådan hemma. Men jag vet ju att du kan du också!
    Kram!

    SvaraRadera