Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

fredag 6 april 2018

Vår?


Leveranserna inför Torvans öppning har börjat komma. Mycket kul ska plockas upp och prissättas, och snart kommer också den stora växtleveransen. Den oroar jag mig lite för. Det är alldeles för kallt där ute.

Nyss hemkommen från Skåne och våren känns det som om vintern aldrig ska ta slut. Visserligen har en del snö i trädgården smält men mycket ligger fortfarande kvar. Det känns som en ganska grym kontrast mot i förrgår då hela dagen spenderades utomhus i solen. Femton plusgrader, en massa krokus och snödroppar, glada barnbarn, leka affär, baka sandkakor i sandlådan, äta lunch utomhus, listan på dagens trevligheter kan göras väldigt lång. 

Om nu bara solen och värmen kommer snart så att vi kommer i kapp! Men det i alla fall dags att sätta penséer i krukorna där ute. Vi ses snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar