Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

torsdag 29 mars 2018

Glad Påsk!


Julen varar än till påska! Nåja, inte riktigt, men kylan har i alla fall varat till påska. Påsken har börjat lite smått och idag springer många glada barn påskkärring. 

När jag var på blomsterhallen förra fredagen såg jag ovanstående blomsteruppsats. Jag fick veta att innanför kransen av blommor hade det legat godis. Kanske detta kan inspirera någon till påskaftonens bordsdekoration. Man kan ju göra buketten i mindre skala om man vill.


Vi har fått en ny familjemedlem. Hon heter Twiggy och är en yorkshirevalp. Hon är ljuvlig! En riktig liten myspysa! Jag ser fram emot trädgårdssällskapet när värmen kommer! Det kan nog tänkas att det blir en del oplanerade hål i trädgården i sommar! Hon är i definitivt terrier trots att hon är liten. 1,6 kg bus och mys!I trädgården händer ingenting än så länge. Här kommer istället lite bilder från förra veckan och trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar.


GLAD PÅSK
önskar
pia
3 kommentarer:

  1. Men så söt, nu blir det inget mer trädgårdsarbete för dig, eller. Glad Påsk. Carita

    SvaraRadera
  2. Vilken liten sötis! Glad Påsk!Hälsningar Mona Östlund

    SvaraRadera
  3. Hej tjejer! Visst blir det trädgårdsarbete, och förhoppningsvis får jag en trädgårdskompis som inte gräver upp allt. Det visar sig! Hmmm!

    SvaraRadera