Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

torsdag 19 april 2018

Snart öppnar Torvan!

Nästa helg, den 28-29 april öppnar Torvan!

Äntligen är våren här på allvar, men den dröjde länge i år. Förra veckan smälte den sista snön och nu är det verkligen vår på allvar. 

Erythronium dens-canis, hundtandslilja

I de övervintrade krukorna börjar det spira. En del av hundtandsliljorna har t.o.m. börjat att blomma lite försiktigt. Nu har vi allt underbart framför oss och det är fantastiskt!

Nästa helg kommer "borden" att vara laddade med fina och spännande plantor. Massor av vackra och lyxiga grejer till trädgården har vi fått leverans på de senaste veckorna. Kom och titta! Anemone blanda 'White Splendour', balkansippaHepatica nobilis, blåsippaSanguinaria canadensis 'Muliplex', fylld blodörtVallmokapslar på pinneFlygande ägg Vi ses väl! Välkomna!
/pia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar