Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

tisdag 10 december 2013

Julmarknad på Zetas

Oj, oj, oj, så länge sedan jag gjorde ett inlägg! Jag ber så mycket om ursäkt men det har varit så mycket att organisera och fixa med denna höst! En härlig och lycklig högtid i familjen har firats, men nu återgår livet till det vanliga igen.

I går åkte jag till Zetas för att njuta av deras julmarknad. De hade gjort så fint och det var verkligen njutbart! Möjligen hade de missat att beställa rätt väder för det var bra ruggigt, annars var allt perfekt! Elden brann i eldfatet och folk gick omkring med sina glöggmuggar för att få upp lite värme inombords.
Victoria, hon som är Zetas, hade mycket att stå i, men hon ställde ändå upp på en fotosejour. Himla bussigt!

 Man får alltid många trevliga tips för hur man kan dekorera och pynta hemmavid när man åker till Zetas. Och den här tiden på året är det viktigt med pyntet för det är orimligt trist där ute.
 En patinerad vanlig lerkruka med lingon och barkhjärta.


 
 
Här är små stjärnor med trädda russin och jag såg även russinkransar. Jag har nu köpt hem en stor påse med russin och den är inte för lussekattsbaket!
 
 
Det enkla är oftast det vackraste!

 
 
 
 
 
 


Den sista bilden för dagen, en Cedrus deodara, placerad framför en vacker stalldörr inne i butiken, men jag återkommer snart med annat!
 
/pia
 

2 kommentarer:

 1. Wow - vilka bilder!
  Hoppas allt är bra med dig och att du har haft en fin höst! Nu dröjer det inte länge innan dagarna blir ljusare, man kan pyssla med frösådder och vips så är våren här igen:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack Nora! Allt är bra och jag hoppas att allt är bra med er också! Ja nu ska jag börja så! Underbart kul! Fast jag gillar december också med allt mys!
  Ha det riktigt bra! Kram!

  SvaraRadera