Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

måndag 20 februari 2012

Trädgårdstoppen

Söndagen den fjärde mars kl. 19.00 startar Trädgårdstoppen igen på TV 8. Det ska bli trevligt tycker jag. En möjlighet att se trädgårdar man annars inte så lätt skulle få se och uppleva, sådant tackar man inte nej till.

I en av de trädgårdar jag har besökt... i verkligheten, hittade jag detta jättebestånd av  Podophyllum, fotblad. Visst blir man väl avundsjuk!

4 kommentarer:

 1. hej!
  tack för info, inte för att jag tyckte programmen var speciellt bra. Har gjort en tråd på AoT.s forum med en länk till din blogg, hoppas det inte gjorde något. Lite gratis reklam ;-)
  /evab

  SvaraRadera
 2. Hej Eva!
  Jo men visst är det väl en ljusglimt i mörkret eller en strimma grönt i det vita, vilket du vill.
  Gratis reklam är toppen! Tack Eva!
  /pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Hoppas stt det här nya trädgårdsprogrammet är lite bättre. Förra gången var det lite spretigt tyckte jag. Spännande med alla nya växter du kommer att ha i vår. Vi får titta förbi något slag och kolla läget.

   Radera
  2. Jag tyckte nog att programmet var lite snuttifierat. När man varit och tittat runt i en trädgård och vet hur mycket där finns så blir man lite snopen när visningen på TV är så snabbt avklarad. Men trevligt ändå med trädgårds-TV. Särskilt under den här årstiden!

   Klart att vi ska hälsa på varandra i sommar! Absolut!
   /pia

   Radera