Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

måndag 6 februari 2012

Krukor, fågelbad och eldfat ...

Får jag fresta med en rejäl kruka från Kullagården? Eller kanske ett fågelbad som man också kan använda som eldfat?Foto: Eva Bodén
Det här är grejer som Per på Kullagården gör men som man måste lägga en beställning på innan leveranstid. Någon gång i vår får jag leverans av Kullagårdens prylar. Annat som också kan beställas är grindar, staket, stegar, portaler, specialstöd till växter eller om du har en egen dröm eller idé om något som behövs där hemma. Det är dags att fundera nu! Hör av dig!

2 kommentarer:

 1. Hej Pia!
  Äntligen har jag börjat blogga på riktigt. Hade ju en på besökträdgårdars hemsida tidigare. Behöver inspiration och kollar runt på olika bloggar. Din är ju jättefin men hoppas få se allt IRL till våren/sommaren
  Kramar från E o S

  SvaraRadera
 2. Hej på er!
  Ännu en anledning att längta efter sommaren! Jag hoppas verkligen att ni kommer! Berätta när, så ska jag sätta på kaffet!

  Kramar!
  pia

  SvaraRadera