Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

söndag 8 maj 2011

Kommentarer

Några av er som brukar läsa min blogg har velat kommentera ett inlägg då och då men inte kunnat eftersom man tydligen har varit tvungen att ha en eget konto i Blogger för att kunna kommentera. Jag tror att jag har lyckats ändra detta nu. Testa gärna så jag får veta om jag har lyckats.

Idag verkar det bli en strålande dag! Jag sitter fortfarande med morgonkaffet framför mig men jag ska alldeles strax ta med mig kameran ut. Det finns så mycket vackert att fotografera nu.

I sommar kan ni komma hit till Torvan och tillverka ert eget tråg tillsammans med kursledare Gun Skybrand. Gun är ordförande för Sällskapet Trädgårdsamatörerna i Stockholm och hon har genomfört många trågkurser för medlemmarna. 

Androsace carnea ssp. brigantiaca blommar i tråget just nu.2 kommentarer:

  1. Hej Pia
    Vilket fint väder vi har!!

    SvaraRadera
  2. Verkligen! Det har blivit sommar! /pia

    SvaraRadera