Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

onsdag 6 april 2011

Växtstöd och portaler

Igår var jag hemma hos en dam som visade mig var hon tänkte placera portalen som hon reserverat. Det fanns ingen snö kvar hemma hos henne och det kändes så kul att kunna se och planera på riktigt inför en ny härlig växtsäsong. Hon hade en rejäl klätterros som skulle svinga sig upp i portalen. Underbart! När jag kom hem till Torvan gick jag runt här och funderade över en möjlig placering på en portal här också. Jag har ett par portaler som ännu inte är sålda. Kanske behöver jag en av dem själv! En av portalerna som ligger här har grind. Det finns härliga möjligheter!

Här är en bild på portalen med grind. Bilden är tagen för några veckor sedan på Kullagården i Falköping. Nu har snön smält!
Bilder på massor av växtstöd och en portal på Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö.
Foto: Kerstin Persson


Nu slår snart Iris reticulata ut. Jag har fuskat igen. Detta är en bild från förra året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar