Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

fredag 22 april 2011

Rosportalen

Rosportalen får ligga där den ligger men de andra växtstöden har vi i alla fall flyttat upp till Torvan. De har legat lite huller om buller hittills eftersom vi var tvungna att lasta av dem i snön när Trädgårdsmässan i Älvsjö var avklarad. Vi sålde väldigt bra men vi fick en del med oss hem att sortera upp. Mässmontern står också på plats och den var en riktig nöt att knäcka eftersom porten i planket var lite för liten.

Jag har precis gått en runda i trädgården för att fotografera lite och idag har faktiskt björken musöron! Det är en hel vecka tidigare än förra året! Lycka!Massor av blåsippor blommar och om man tittar nära så är det verkligen många färgskiftningar i dem.

Hepatica x media 'Blue Eyes'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar