Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

onsdag 2 maj 2018

Välkomna till Torvan igen, den 5-6 maj!

Torvans första öppethelg för säsongen var verkligen trevlig! Tack!
Vädret var som det brukar i april, ett riktigt aprilväder med andra ord. Det var lite regn och lite sol och det var helt okej!
Nästan alla Anemone nemorosa 'Bracteata' tog slut. Bara några krukor kvar.Anemone nemorosa 'Lena' finns det kvar några fler krukor av.Anemonella thalictroidesLite bling-bling och blänk till trädgården!
Soldanella 'Spring Symphony'
Trillium erectum

Jag hade fem sorters trillium i lördags, T. erectum, T. albidum, T. vaseyi-hybrider, T. cuneatum, och T. luteum, men T. albidum tog slut.  

Välkomna till Torvan
nu på lördag-söndag (5-6 maj)
kl. 11-15!

(helgen efter, den 12-13 maj är det stängt!

2 kommentarer:

  1. Tack själv - det är alltid så trevligt att besöka dig. Och tänk att jag köpte allt du visar på bilderna förutom den första Anemonen - den måste jag totalt ha missat.
    Hoppas du får en trevlig helg med många besökare!
    Kram Nora

    SvaraRadera
  2. Tack Nora! Det är så kul när du kommer! Den sippan som du missade, tja du måste ju ha något att längta efter, eller hur! Inte för att det ä några problem, det finns ju så mycket fantastiska växter! Kram!

    SvaraRadera