Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

söndag 14 augusti 2011

Echinacea 'Hot Summer'

En riktigt fin solhatt är Echinacea 'Hot Summer'. Den är ljust orange när den slår ut och på fem dagar djupnar färgen till mörkt röd. Den är verkligen underbar!Jag har satt några plantor av solhatten i en nyanlagd rabatt. Jag trodde att jag satte ner den vita Echinacean 'Purity' eftersom jag planerade färgerna vitt, blått och rosa i den där rabatten. När sedan solhatten slog ut i orange blev det lite konstigt. Den häftiga Hot Summer ska absolut få stå kvar men det finns annat som måste flyttas på.

Jag har fortfarande några Echinacea 'Hot Summer' kvar till försäljning. Välkomna hit nästa helg. Idag har jag tyvärr stängt.

2 kommentarer:

  1. Den jag fick av dig har blivit också jättefin!

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Jag är verkligt förtjust i den! Och den blommar länge, länge! Härdigheten är också god för jag har övervintrat den i krukor.

    SvaraRadera