Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

söndag 8 mars 2020

Det är faktiskt vår! På riktigt! VÄXTSTÖD!!Här på Torvan måste vi alltid vänta länge på våren! Även när det blommar för fullt runt om i Stockholmsområdet och på andra ställen i Tullinge så måste vi vänta lite till. Äntligen så blommar det lite sparsamt även här på Torvan. Snödroppar och krokus bara, än så länge, men jag ser att annat, mer spännande är på gång också.

I år är det ett konstigt år! Det är faktiskt bara 8 mars och snön borde ha legat i trädgården. Det borde åtminstone vara isgata på gräsmattan! Den här vintern har jag tyckt om!
Igår satt jag och planerade Torvans öppetdagar och i år blir det lördagar som jag kommer att ha öppet. 

Lördagen den 2 maj startar jag Torvan-säsongen. 
Öppet kl. 11-14.

Ni som har börjat tänka på våren i trädgården kanske funderar över växtstöd också. Har växterna de stöd de behöver? Beställ gärna Kullagårdens växtstöd i rundstål av oss på Torvan! Prisuppgifter får du när du mejlar mig.


Jag har tjuvstartat påsken! 
Lite!

/pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar