Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

fredag 16 juni 2017

Växtstöd i massor! Öppettider 17-18 juni 12.00-14.00Förrådet av växtstöd är påfyllt och det finns massor av bra grejer till era projekt i sommar!


Välkomna!Gullregnens tid!
Här i Tullinge finns det massor av gullregn. Vägarna är kantade av gullregn och det är väldigt vackert. Just nu blommar de och vid vår altan har vi turen att ha ett ganska stort träd. Det har placerat sig där alldeles självt och det tackar vi för! När solstrålarna silar genom bladverk och blommor är det fantastiskt och dessutom är doften både stark och fin. Jag älskar gullregn!I fågelholken på väggen piper det intensivt. Blåmesungarna börjar bli stora och föräldrarna flyger ofta ut och in i boet för nu krävs det mycket mat till dem därinne. 

Den lilla holken i förgrunden är bara prydnad. Där vill inga fåglar bilda familj.


Välkommen till Torvan i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar