Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

onsdag 8 januari 2014

Grå vardag

Förberedelserna inför trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö har startat!

Så var den grå vardagen här igen!

Och med den kom också de vanliga arbetsdagarna. Nu kommer det att gå fort! Vips kommer ljuset och våren att vara här, även om januari och februari i mitt tycke är de längsta och tristaste månaderna på året. 

Jag gick en vända i trädgården idag och det mesta ser ganska trist ut där ute men jag njuter ändå av att man kan se allt. Ingen snö som täcker det som snart ska bli grönt. GRÅTT är också en ganska vacker färg!Jag fick,strax före jul, en ljuvligt vit plåtkrans av en Kompis med stort K! Här ligger den på vår betongbänk i köket. Vitt och grått, efter julens starka färger, känns vilsamt och trevligt, åtminstone om det vita håller sig inomhus! (Ja, jag veeeet, att jag tjatar!)Ha en riktigt trevlig onsdagskväll
Snart är det helg igen!

Kram
pia


3 kommentarer:

 1. Det spørs om vi ikke må gjennom noen grå hverdager før det grønnes ute og våren er på plass, ja. Men vi får nyte de milde vinterdagene mens de er her. Det er aldri godt å vite hva Kong Vinter har på lur for oss.
  Ha en koselig onsdagskveld du også:)

  SvaraRadera
 2. Jag njuter i fulla drag av denna grå-gröna milda vinter som snart kommer bli kall och möjligen vit också. Och tittar man bara nära när man är ute så finns det massor av färger även nu:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Gerd Ellen och Nora, kung Vinter knackar på dörren. Han kommer imorgon om man ska tro väderleksrapporten. Hoppas att det bara blir ett snabbesök!

  Kram!

  SvaraRadera