Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

fredag 12 augusti 2016

Öppet och stängt

Torvan är öppen denna helg men det blir många stängda lördagar och söndagar framöver. Almanackan är fylld av både trädgårdsäventyr och privata evenemang som gör att vi måste ha stängt rätt ofta. Se Torvans öppettider på Torvans hemsida. Det kan ändras igen så kolla alltid hemsidan innan ni kommer hit. Vi skriver ALLTID in ändrade öppettider. 

Imorgon lördag, öppnar Torvan kl. 12 istället för kl. 11 som vi brukar. Detta beror på att jag gärna vill ha kvalitetstid tillsammans med det trädgårdssällskap som kommer hit på förmiddagen.Jag hade många planer på trädgårdsprojekt för denna sommar men det blev ingenting av dem alls tyvärr. Efter vår lilla semestertripp så blev både mannen och jag sänkta av en gruvlig förkylning som, faktiskt ännu inte, känns helt kurerad. Fyra veckors hostande satte P för mina projekt men jag kommer igen! Nu har jag haft tid att tänka ordentligt på planering istället och det kan ju också vara bra.

Bilderna i det här blogginlägget tog jag Österrike under vår semestertripp. De har inspirerat mig till ett av de trädgårdsprojekt som jag inte hunnit med, men som ska bli av under hösten.
Har ni hunnit att titta på Torvans löklista? En del beställningar har jag fått men det finns många godbitar kvar minsann!

Iris reticulata 'Eye Catcher', Iris reticulata 'Mars Landing', Iris reticulata 'Sunshine' 

Dessa tre våririsar är mycket ovanliga, exklusiva och helt underbara! Det finns mycket annat på listan som också är fantastiskt. Det kan löna sig att kolla den där listan.


Välkomna till Torvan imorgon och på söndag! (Nästa helg är det stängt.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar