Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

torsdag 6 november 2014

Nej!


Nej! tänkte jag när jag tittade ut genom fönstret i morse. Första snön har kommit och det snöar fortfarande.

Det är alltid dystert när den lägger sig. Och det hjälper inte att ni säger att "det blir så ljust och vackert"!

Nu är det väl inte någon katastrof eftersom den inte kommer att ligga kvar. Det ska bli milt igen.Jag har väldigt blandade känslor för detta med snö! Det är ju också otroligt bekymmersamt med för mycket mildväder när man, som jag, ska övervintra tusentals plantor i krukor, särskilt om hösten blir mild och blöt och sedan vintern riktigt kall. Det tycker inte plantorna om! Nåja, nog om detta, vädret blir som det blir! Och jag har stoppat ner plantorna i pallkragarna. I helgen åker locken på.


Innesäsongen har startat!


Jag har fortfarande en hel del som borde göras i trädgården inför vintern, men det blir, i år som alla andra år, som det brukar. Jag kommer inte att hinna klart! Egentligen ligger det något trösterikt i detta att inte bli klar, jag stoppar inte in trädgården i ide, jag gör en liten paus bara. När våren kommer, går jag bara ut och fortsätter där jag stannade upp på hösten.Torvblocken får vänta!


2 kommentarer:

  1. Ja, jag önskar att jag kunde gå i ide den här årstiden. Jag försöker hålla på ute så länge det går för att få lite ljus och frisk luft. Vi får väl stå ut den här vintern också och gå på något trevligt föredrag.. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera
  2. Ja det gäller att sätta på sig ordentligt och gå ut! Ja, föredragen under vintertid är guld värda! Kram!

    SvaraRadera