Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

onsdag 5 december 2012

Insnöad!


Det skulle vara riktigt intressant att få veta hur många bloggare som nämner vädret idag. Vi som bor där det har snöat som ymnigast har haft en ganska besvärlig dag. Själv blev jag totalt insnöad. Jag fick vackert stanna hemma. I morse gick jag ut och sopade av bilen. Då låg det 40 cm snö på bilen och när jag hade sopat färdigt så låg det så mycket snö runt runt bilen att den nådde upp på halva låren. Vår parkeringsplats var skottad men vägen utanför var inte plogad och där låg det 30-50 cm snö eftersom det ju också har blåst, inte bara snöat idag, så det fanns ordentliga drivor överallt.

 
Jag tittade mig runt omkring.... och gick in och tog en kopp kaffe till.
 
Detta är inte mitt favoritväder precis och inte min mans heller. Idag gick snöslungan sönder! Nu blir det handskottning! Fast vet ni, det ligger ett tjockt varmt täcke ovanpå krukorna med alla Corydalis, Anemone nemorosa, Narcisser, Fritillaria, Erythronium......
 

2 kommentarer:

 1. Det ser likadant ut hos oss, vi skottade hela dagen igår. Det är ju fint och kanske bra för växterna men jag längtar efter vår. Ha en skön helg/ Carita.
  ps Om tågen går har vi planerat att komma till föreläsningen i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt Carita! Då ses vi! Kram!
   /pia

   Radera