Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

söndag 12 december 2010

Julmarknad i Salzburg

 Vi ska i veckan som kommer, ta en liten tur till Salzburg och julmarknaden där. Vi var där förra året också och fick verkligen vår lystmäte när det gäller pynt och julstämning! Det var helt fantastiskt att se alla overkligt, överlastade marknadsstånd i staden. Det fanns massor av kul grejer att shoppa och att inspireras av och det var ljuvligt skönt att slippa julstöket här hemma för några dagar. Ibland kan det vara lite svårt att hinna njuta av december som trots allt är en trevlig månad med mycket kul. Det är härligt att ge sig av på en liten semestertripp mitt i alltihopa.

I Salzburg ser man dessa fina ekipage som man kan åka runt i. Man måste verkligen beundra dessa hästar, både för hur vackra de är men också för hur lugna och oberörda de är av alla människor och all biltrafik som trängs kring dem emellanåt.

Hunden lämnar vi hemma i lugn och ro tillsammans med hundvakt trots att hon, hunden alltså, gillar hästar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar