Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

torsdag 14 september 2017

Två helger kvar innan höststängning!

Nu är det bara två helger kvar innan Torvan stänger för säsongen. Sorgligt, men var sak har sin tid och vet ni, planeringen för nästa säsong är i full gång. 


Men nu på lör-sön den 16-17/9 och 
nästa lör-sön den 23-24/9 har vi öppet.

Passa på att shoppa loss bland alla sorters lökar och knölar som finns på Torvan. Att gräva ner lökar på hösten är ganska trist men åh, så glad man blir på våren för att man gjorde sig besväret! Vi har blomningen från det allra tidigaste i mars, kanske t.o.m. i februari beroende på hur vintern blir, och ända till midsommartid.

Ni som handlar lök för 350:- de här sista två helgerna kommer att få en lökpresent.

Jag har fått uppmaningen att jag borde visa vad som finns i sortimentet när det gäller trädgårdsprydnader, så lite av dem kommer det bilder på nu.


Kaveldun i rost 295:-Murgröneblad i rost 35:-Sjöstjärna i rost 50:-Tre rostiga fjärilar 120:-Ägg med vingar. Stort 295:-, litet 225:-Fågelbad 145:-Ormbunkekruka i rost 495:-
Svart uteljus. Stort, brinntid 225 timmar
Litet, brinntid 85 timmar.Stensöta 125:-Vallmokapsel 195:-


Passa också på nu att stötta dina växter som saknar stöd. Vi har massor av växtstöd i sortimentet!


VÄLKOMNA TILL TORVAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar