Kul att du har hittat hit!

Hej och välkommen till Torvans blogg! Kul att du har hittat hit! Här kan du läsa om sådant som händer i Torvan Trädgård i Tullinge, nära Stockholm, och om mina gröna tankar.

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Motiven är från Torvan Trädgård eller andra härliga och inspirerande platser. Fråga om lov om du vill låna en bild!

Följ mig gärna också på instagram!

torvan_tradgard

/pia

tisdag 13 september 2016

Bråda dagar!

Just nu hinner jag ingenting i trädgården! Jag packar lökar och förbereder föredrag istället och det är kul det också, men jag hoppas verkligen på en lång varm höst så jag hinner med en del av de trädgårdsprojekt som jag planerat för.




På torsdag har jag hösten första föredrag. Då ska jag bara åka några kilometer för då ska jag prata i Huddinge. På lördag åker jag längre. Då blir det Hudiksvall, men jag tar tåget dit och hem, så på söndag har jag öppet här på Torvan.  








Tänk att vi fortfarande har sommar med varma soliga dagar! Nu gäller det verkligen att njuta så vi kan minnas detta i vinter!


VÄLKOMNA 
till Torvan på 
söndag kl. 11-15!

onsdag 7 september 2016

Stängt i helgen!

Nu till helgen den 10-11 september är Torvan stängd! Jag åker till Skåne för att leverera lökar till några kunder där nere och dessutom ska jag gulla med barnbarnet. Det blir mysigt det!

Nästa lördag, den 17:e, är jag i Hudiksvall för att hålla ett föredrag men på söndagen den 18 september har jag öppet på Torvan. Då hoppas jag att jag kommer att ha alla lökbeställningar klara för avhämtning. Jag mejlar till dem som kan hämta.

Det är lite höst i trädgården men det är vackert lummigt trots att det inte finns så mycket som blommar.






































I september blir det ett annat ljus i trädgården! Hösten närmar sig!

Välkomna till Torvan nästa söndag!